Malvasia i Xocolata
Històries d’ultramar
Viatges d’anada i de tornada. Vi, malvasia i destil·lats; sucre i cacau. Productes que les navilieres sitgetanes exportaven al nou món. Coneix el relat indià, els “americanos” sitgetans, acompanyat d’un tast de vins de malvasia i xocolata. Tastarem 3 malvasies i 3 xocolates de la mà de la historiadora Alba Gràcia, directora del Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges i d’Anna Castellví, coordinadora de la Xarxa de Municipis Indians, la qual ens farà descobrir que els indians, el vi i la malvasia i la xocolata estan molt connectats.
Preu: 15€
16/11/2025
Hora
De 12:30 a 14 h
CIM - Centre d'Interpretació de la Malvasia de Sitges
(+34) 93 379 72 13 / (+34) 672 68 24 81
Comparteix
Temes relacionats
Esdeveniments
-
- Novembre 2025
-

